Interesse in een auto uit Japan?

Wij hebben toegang tot alle veilingen en kunnen voor jou een auto importeren. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

Fase 1: Het aankoopproces

Exclusive Cars Import heeft exclusief toegang tot alle veilinghuizen in Japan. Zodoende is er wekelijks aanbod van meer dan 100.000 verschillende auto's waarop we kunnen bieden. Als Nederlander is het niet mogelijk om een auto aan te schaffen in Japan, daarom werken wij samen met gecontroleerde Agents waar we al jaren lang goede ervaringen mee hebben.

Ja dit wil ik!
Warranty Icon

1. Voorkeuren opgeven

Naar welk merk, type, kleur en opties ben je op zoek? Gezamenlijk bepalen we de voorkeuren en wensen. Daarnaast kijken we alvast naar het aanbod.

Warranty Icon

2. Strategie en prijs bepalen

We onderzoeken of de wensen binnen het budget gerealiseerd kunnen worden en welke biedingstrategie kan worden toegepast.

Warranty Icon

3. Borg
overmaken

Voordat er geboden kan worden is een borgstelling nodig. Bij geen succes krijg je deze altijd volledig terug. Bij aankoop zal natuurlijk de borg worden verrekend met de prijs.

Warranty Icon

4. Bieden op geschikte auto's

Via whatsapp hou ik je persoonlijk op de hoogte van het aanbod. Samen bepalen we op welke auto's we bieden. Ik geef vervolgens de biedingen door aan onze Agents.

Warranty Icon

5. Veiling
winnen

Wij zorgen ervoor dat de auto netjes in Yens worden betaald en transport wordt geregeld. Op dit moment betaal je 75% van de afgesproken prijs exclusief borg.

Fase 2: Transport en kenteken

Deze Agents verzorgen de controle op de auto's en zorgen voor de export. Zodra de auto is aangeschaft gaat deze op transport naar de haven van Amsterdam. Dit proces duurt ongeveer 2 maanden vanaf het moment van aankoop.

Zodra de auto is gearriveerd halen wij hem persoonlijk op, laten we de auto volledig controleren door een onafhankelijke Bosch garage, vragen we het kenteken (doorlooptijd enkele weken) aan en zorgen we voor een nieuwe APK. Vervolgens krijgt de auto een kenteken en is goedgekeurd om in Nederland vele veilige kilometers te maken.

Warranty Icon

6. Transport vanuit Japan

Zodra de auto's zijn betaald gaan ze op transport. Vanuit een haven in Japan gaan ze per RoRo-boot naar de haven van Amsterdam. In Amsterdam halen we alle auto's zelf op en brengen deze naar onze garage in Hilversum.

Warranty Icon

7. Inklaren en belasting

Onze partner in de haven zorgt voor een vlekkenloze inklaring en de afhandeling van de belasting en inklaringskosten. Wij voldoen deze belastingen uit de 75% vooruit betaalde prijs.

Warranty Icon

8. Ophalen en keuren

We zorgen ervoor dat de auto zo spoedig mogelijk wordt gekeurd zodat hij snel op kenteken staat. Vervolgens brengen we de auto naar een onafhankelijke Bosch garage voor een grondige technische keuring, APK en onderhoud.

Warranty Icon

9. BPM 
Aangifte

Zodra de auto is gekeurd volgt de BPM aangifte, wij verzorgen dit proces volledig. Wij betalen altijd de BPM zoals deze hoort te zijn, wij waarderen niet af door taxaties. Zo klopt altijd het BPM bedrag op het kentekenbewijs.

Warranty Icon

10. Kenteken erop en rijden!

Na de BPM aangifte volgt het definitieve kenteken snel. Na het voldoen van de laatste 25% van de afgesproken prijs kun je direct veilig de weg op! De auto is voorzien van een verse APK en onderhoud zodat je direct vooruit kunt.

Fase 3: Genieten!

Meer uitleg is niet nodig, toch? ;-) It's all yours!

Wat kunnen wij voor jou importeren?

Een aanvraag plaatsen is geheel vrijblijvend.

Bedankt, je hoort snel van ons!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze ervaringen.

Ontstaan uit liefde voor de auto. Maar waarom Japan!? Persoonlijk waren we al tijden op zoek naar een BMW E64 youngtimer met een lage kilometerstand. In Nederland hebben deze meestal meer dan 200.000 kilometer op de teller, en in Duitsland vaak nog meer. Tijdens onze zoektocht zijn we uitgekomen in Japan waar auto's nog met dezelfde liefde worden behandeld als wij dat doen. Japanners rijden niet veel kilometers en de APK eisen zijn zeer streng. De eerste door ons geïmporteerde BMW is geweldig.

We hebben daarom besloten om de import ook voor andere liefhebbers in Nederland te gaan doen. Zo is Exclusive Cars Import Japan opgezet, van de liefhebber, voor de liefhebber. We hebben direct toegang tot meer dan 100.000 exclusieve auto's per week waaronder Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volvo en andere exclusieve merken. Op bestelling ook bijvoorbeeld Ferrari, Lamborghini en dergelijke. Engelse auto's, zoals Aston Martin zijn vrijwel altijd rechtsgestuurd en leveren we ook alleen op bestelling.

Mark Leemans

Mark Leemans

Liefhebber van snelheid op twee en vier wielen.

Hans Leemans

Hans Leemans

Rijdt het liefste met het dak open!

Reeds door ons geimporteerd.

Ter inspiratie, of gewoon om te kijken. Volg je ons al op instagram?